Tove Hertzberg - kompetanse og referansar

 

«Tove har hjulpet bedrifter med å visualisere sine verdier og bygge identitet gjennom unik kunst og fotografier. Hun har flere store vellykkede prosjekter på referanselisten som har gitt bedrifter og organisasjoner synlighet og positiv omdømme. Tove bruker kunst som kommunikasjon til sansene våre. Hun beskriver det på følgende måte; ”Kunst skapes ut i fra kreativitet og formidles i farger som snakker til bevisstheten. Sanseapparatet vårt opplever kunsten lenge før man er i stand til å sette ord på det man ser. Dette er kommunikasjon i mellomrommet og er et fint verktøy for å bevege og vekke mennesker.”»

 

Referanser fra tidligere prosjekter.

 

Tove har vært vår partner for å gi våre seilende på hittil ti skip et bedre arbeidsmiljø, samt knytte våre kunders og Siems mål og visjoner sammen i et kreativt samspill, gjennom kunst i form av bilder og mange løpemeter med folie. Over 400 kreative og flotte kunstverk er skapt og omhyggelig plassert om bord på våre skip. Kunsten spiller på lekenhet og arbeid i et maritimt miljø samt utfordre oss til å tenke på hva som er dybden og mening, noe som for den enkelte blir individuelt. Toves kunst og arbeid er et positivt bidrag til et godt miljø noe som igjen er positivt for helse, miljø og sikkerhet ombord. En del av kunsten har vært et samspill mellom våre kunder og Siem, ledet og utformet av Toves kreativitet. Tove leverer alltid og vi har satt meget stor pris på vår samarbeid og ser frem til å arbeide sammen med Tove for fremtidige prosjekter.”

Idar Hillersøy, CEO & President, Siem Offshore Inc.

 

“Tove Hertzberg har med sine bilder gjort kantina til et nytt rom hos oss på Returkraft. Vi er en bedrift som setter verdiene våre høyt, og vi ønsket en utsmykning som skulle underbygge dem.

Tove har gjennom sin kunst løftet fram våre verdier på en ny og veldig spennende måte. Bildene tilfører rommet identitet og mening, og skaper engasjement, trivsel og stolthet hos våre medarbeidere. De fargelegger rommet på mer enn én måte!

Odd Terje Døvik, Adm. direktør/ Managing Director, Returkraft AS

 

"Det har vært en veldig spennende og energifylt prosess å jobbe med Tove Hertzberg. Vi sendte henne School of Managments strategi, forretningsmodell og visjon, hvor vi kort tid etter hadde et møte, fortalte om vår virksomhet og betydningen av å jobbe med å bidra til bedre ledelse i Norge. Vi ønsket å få  noen kunstverk til våre nye lokaler, både vårt nyoppussede møterom og det åpne kontorlandskapet som kunne gi et godt speilbilde av det vi brenner for innen ledelse. Vi har blitt utrolig godt fornøyd med resultatet.  Det har blitt vakre og uttrykksfulle bilder som på en særegen måte visualiserer det vi er opptatt av og som omgir oss med kraft og glede hver dag i vårt arbeidsmiljø."

Kristi Agerup, Prosjektleder School of Management, PhD, Høgskolen i Oslo og Akershus

 

Les mer om Tove  - her. 

Presseomtale - her.